El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 21 de agosto de 2017

Jornada solidària a la XXXIII Setmana Cultural de Suera

09/08/2017 | 18:30 h
Comentarios:
0

(32 fotos) Suera ha viscut una vesprada solidària aquest dimarts dins de la XXXIII Setmana Cultural. Al Centre Cultural, organitzador de les jornades, s'ha arreplegat menjar, productes de neteja i higiene personal que després es lliurararan a Serveis Socials del poble i a l'ONG Quisqueya d'Onda.

Més tard s'ha fet el II Mercat de venda i intercanvi de tota mena de productes de segona mà, artesanals o elaborats a casa.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

716 fotos de les festes d’Artesa 2017

10/08/2017 | 16:46 h

Artesa, pedania d’Onda, ha celebrat les seues festes en honor a Santa Anna de divendres 21 a diumenge 30 de juliol, amb molta animació, com ve sent habitual en començar les vacances d’estiu. i sense cap incident.