El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 21 de marzo de 2018

Jornada solidària a la XXXIII Setmana Cultural de Suera

09/08/2017 | 18:30 h
Comentarios:
0

(32 fotos) Suera ha viscut una vesprada solidària aquest dimarts dins de la XXXIII Setmana Cultural. Al Centre Cultural, organitzador de les jornades, s'ha arreplegat menjar, productes de neteja i higiene personal que després es lliurararan a Serveis Socials del poble i a l'ONG Quisqueya d'Onda.

Més tard s'ha fet el II Mercat de venda i intercanvi de tota mena de productes de segona mà, artesanals o elaborats a casa.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

184 fotos de la gran gala final de la VI liga de improvisación de Onda

18/03/2018 | 21:02 h

Este viernes 16 de marzo se ha celebrado en el Teatro Mónaco la gran gala final de la VI liga de improvisación de Onda. El mejor jugador ha sido proclamado Jorge Martí Contreras y han recibido la camiseta acreditativa sus sobrinas Aitana y Vega Martí Catalán. Ha actuado en directo el grupo ondense de música en valenciano Epicentre.