El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 25 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda condiciona el recorregut per a la romeria del Salvador

30/07/2017 | 20:32 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda ha intensificat en els últims dies els treballs de millora, tant en l'ermita del Salvador com en el seu entorn, "perquè estiga tot perfectament preparat de cara a les festes en honor al patró, el Santíssim Salvador", segons indica una nota municipal.

Per a dur-los a terme s'ha comptat amb les labors de la Brigada Verda Municipal, "creada per l'actual equip de govern i integrada per onders que es trobaven en situació de desocupació", afegeix la nota.

“És un cap de setmana molt important en Onda, en el qual milers de veïns acudiran a la romeria, que tindrà lloc el dissabte 5 d'agost, a partir de les 19.00 hores”, indica el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Ángel Badenas Donís.

Perquè estiga tot disposat per a rebre'ls, l'Ajuntament ha adequat el trajecte entre Onda i l'ermitori, que comprèn uns 5 quilòmetres, així com els voltants. Prèviament a aquests  treballs, la Brigada Verda Municipal també ha realitzat treballs d'adequació en el Recinte Multiusos amb motiu de la celebració divendres 28 del concert ‘Dios Salve a la Reina, Queen Simfònic’. 

Així mateix, Badenas ha assenyalat que “s'ha actuat en la neteja en el ferm de diferents camins del recorregut i s'ha asfaltat un tram que suposava un perill per als romers en l'accés a l'ermitori per la presència d'abundants clots. A més, s'ha realitzat un manteniment sobre els marges d'aquells que estaven invadits per les males herbes”, segons transcripció de la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.