El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 21 de marzo de 2018

Música en valencià per a la Fira de Sant Miquel a Onda la nit de divendres 22 de setembre

27/07/2017 | 18:43 h
Comentarios:
2

El Mikel Fest complementarà amb música en valencià la Fira de Sant Miquel d'Onda, que enguany se celebra del divendres 22 al diumenge 24 de setembre. Una altra novetat és la festa gastronòmica La Miqueleta, organitzada per l'associació local d'hostaleria i turisme (Hosturionda).

Divendres 22, mentre se sopa, es podrà escoltar a la plaça del Raval de Sant Josep, ja des de les 22 hores, al grup valencià Candela Roots, amb música reggae més suau.

A partir de les 23.30 hores serà el torn de Mafalda, amb el seu punk-rock.

La vetllada la tancaran la banda catalana BonoBos i la seva fusió encara més ballable.

El tinent d'alcalde de Cultura, Lluís Pastor Catalan, ha presentat el matí d'aquest dijous el festival, com un avanç del que serà el programa complet de la Fira de Sant Miquel, "un esdeveniment que té com a objectiu dinamitzar la ciutat, potenciar l'economia local i atreure visites al municipi".

Pastor ha destacat «la gran cooperació i coordinació que hi ha hagut entre les àrees de Cultura i Turisme, i amb Hosturionda per preparar una potent programació. El Mikel Fest és només un avanç d'un gran esdeveniment festiu en el qual estem realitzat esforços en comú per fer-ho el més participatiu i cultural possible ».

El regidor ha subratllat que en aquesta ocasió "s'ha augmentat la qualitat" respecte a altres actuacions musicals. "Des de l'equip de govern continuem treballant per ultimar la programació de la Fira de Sant Miquel, que el tinent d'alcalde de dinamització Econòmica, Àngel Badenas Donís, i responsables d'Hosturionda presentaran amb la resta d'activitats, pròximament», ha conclós Pastor.

Comentarios:
2
comment_author)>0) { echo $comment->comment_author.'
'; } else { echo 'Anónimo
'; }?> 27/07/2017 | 19:20 h
#
Me parece perfecto..... pero, ¿y los grupos locales?
comment_author)>0) { echo $comment->comment_author.'
'; } else { echo 'Anónimo
'; }?> 28/07/2017 | 20:00 h
#
També tindran el seu espai. Per a Fira ja contem amb un grup local per al Fest-Onda i per a l'any que ve tindran més presència a diverses activitats
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

184 fotos de la gran gala final de la VI liga de improvisación de Onda

18/03/2018 | 21:02 h

Este viernes 16 de marzo se ha celebrado en el Teatro Mónaco la gran gala final de la VI liga de improvisación de Onda. El mejor jugador ha sido proclamado Jorge Martí Contreras y han recibido la camiseta acreditativa sus sobrinas Aitana y Vega Martí Catalán. Ha actuado en directo el grupo ondense de música en valenciano Epicentre.