El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 21 de marzo de 2018

L’onder Diego López guanya el campionat europeu de Joc Internacional amb la selecció valenciana de pilota

26/07/2017 | 19:38 h
Comentarios:
1

 

Després del campionat aconseguit per la selecció femenina, la masculina feia el mateix després d’una final molt ben interpretada des d’un inici contra el combinat italià.

L'equip ha fet la final perfecta, guanyant a Itàlia per 6 a 0. "Una generació que té molt a dir en els pròxims anys en l’àmbit internacional que fan un engranatge perfecte en el joc internacional", indiquen des de la Federació de Pilota Valenciana.

Seve, Saxa, Giner, José Luis, Julio, Diego d'Onda (a l'esquerra de tot, de roig, en les fotos) i José Ramón han fet una competició perfecta en aquesta modalitat que dóna el primer or per al combinat masculí.

Comentarios:
1
comment_author)>0) { echo $comment->comment_author.'
'; } else { echo 'Anónimo
'; }?> 26/07/2017 | 20:33 h
#
Enhorabuena
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

184 fotos de la gran gala final de la VI liga de improvisación de Onda

18/03/2018 | 21:02 h

Este viernes 16 de marzo se ha celebrado en el Teatro Mónaco la gran gala final de la VI liga de improvisación de Onda. El mejor jugador ha sido proclamado Jorge Martí Contreras y han recibido la camiseta acreditativa sus sobrinas Aitana y Vega Martí Catalán. Ha actuado en directo el grupo ondense de música en valenciano Epicentre.