El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 20 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda destina 43.000 euros a ajudes per a activitats culturals

25/07/2017 | 14:49 h
Comentarios
0

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Onda ha aprovat subvencions per 43.000 euros per a aquelles associacions que han proposat al consistori la realització d'esdeveniments o activitats per a “fomentar la cultura, dinamitzar els espais municipals i donar suport al teixit cultural local”, segons indica el tinent d'acalde de Cultural, Lluís Pastor Catalan.

"L'Ajuntament ha valorat especialment els projectes presentats per les associacions onderes tenint en compte la seva repercussió. A més, ha atorgat major puntuació a aquells projectes que defensen i impulsen la igualtat, l'ús del valencià, la inclusió de persones amb diversitat funcional i si col·laboren en jornades municipals", afegeix Pastor, segons indica una nota de l'Ajuntament, que continúa axí:

"A l'hora de sol·licitar les ajudes, aquestes entitats han presentat el projecte amb detall, explicant les seves activitats, els seus objectius i la seua finalitat, així com han aportat altres dades com a pressupost, calendari d'activitats o recursos necessaris. Aquestes subvencions serviran per a subvencionar fins al 75% del cost total del programa de cada associació sol·licitant. Així, des del consistori s'ha establit que es finançarà el muntatge d'espectacles, actes culturals, tallers i cursos; les despeses de material, transport i allotjament; la col·laboració de personal tècnic, o despeses de propaganda o publicitat, per exemple.

Aquestes subvencions s'emmarquen dins de les línies i programes de suport al sector cultural impulsats des de l'Ajuntament que lidera l'alcalde d'Onda, Ximo Huguet. En aquest sentit, Pastor ha recordat que “el consistori renova any rere any el seu compromís amb la cultura mitjançant la signatura de convenis amb entitats locals, com per exemple les bandes de música d'Onda”.

Finalment, Pastor s'ha mostrat “molt satisfet” per la concessió d'aquestes subvencions doncs “la prioritat de l'equip de govern és sempre garantir que es realitzen activitats que fomenten valors positius, reforcen la igualtat d'oportunitats i faciliten l'accés a la cultura de totes les persones”, segons acaba transcribint la nota de l'Ajuntament. 

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.