El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 18 de abril de 2024

Nous premis del producte Km0 del Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics

17/07/2017 | 23:14 h
Comentarios
0

L'alcalde d'Onda i president del Pacte per l'Ocupació del municipis ceràmics i la seua àrea d'influència a la província de Castello, Ximo Huguet Lecha, ha lliurat els premis a Amparo Ureña, de Vila-real, per comprar productes Km0.

Es tracta d'una estada d'una nit per a dues persones en la Casa Rural de la Pual de Figueroles, així com una visita i tast per a dues persones a Cervesa Montmirà a l'Alcora. La guanyadora, que va comprar productes de km0 a  la Pastisseria Palacios Sucre i Sal d'Onda, ha mostrat la seua alegria en rebre el premi de les mans del president, qui creu que amb aquesta iniciativa es promou i impulsa més la marca.

 “Des del Pacte estem duent a terme accions d'aquest tipus per a donar a conèixer la marca i que cada vegada siga major el nombre de productors adherits a aquesta iniciativa”, ha assenyalat Huguet.

També ha explicat que el sorteig ha tingut lloc entre els clients que han comprat productes sota el segell de qualitat cent per cent autòcton en els establiments col·laboradors en la promoció. Qui desitge participar en futurs sorteigs pot adquirir les paperetes que es reparteixen en els punts de venda i, tant les bases, el llistat dels establiments col·laboradors, com els lots a sortejar es publicaran en la web del Consorci Gestor del Pacte (www.pacteceramic.es) i en la pàgina de Facebook 'Proyecto Kilòmetro 0'.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.