El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 20 de abril de 2024

Campanya de la Policia Local d’Onda ‘per unes vacances segures’

16/07/2017 | 12:11 h
Comentarios
0

(4 fotos) L'Ajuntament d'Onda, a través de la Policia Local, ha activat un any més la campanya 'Vacances Segures', "perquè els veïns i comerciants del municipi que decidisquen eixir de viatge aquest estiu puguen gaudir dels seus dies amb major tranquil·litat i sense preocupacions", segon indica una nota municipal, que continua així:
"La regidora de Policia del consistori, Mari Carmen Aguilella, ha explicat que “agents de la secció de Policia de Proximitat i de l'Ecològica i Rural estan facilitant a la ciutadania díptics informatius, així com targetes que ha editat l'Ajuntament, amb els telèfons d'emergència. A més, es va a seguir informant als veïns sobre les mesures bàsiques de seguretat a tenir en compte per a la prevenció de robatoris, tant en les segones residències com en els seus habitatges habituals”, ha afirmat Aguilella.

La campanya està dirigida a tota la població. En aquest sentit, la regidora ha assenyalat que “el nostre objectiu és prevenir possibles robatoris o actes vandàlics en absència dels propietaris. Si es detectarà alguna incidència, es contactaria de manera immediata amb els amos de l'habitatge. En concret, s'està fent especial incidència en urbanitzacions i casetes aïllades del terme”.

De la mateixa manera, Aguilella ha assenyalat que, durant el repartiment de díptics informatius i les targetes editades, “els agents de policia aprofiten per verificar les dades dels comerços i per a obtenir informació sobre els dies de tancament, vacances i possibles substitucions o ampliacions de personal en aquest període, oferint-los la possibilitat d'emplenar la fitxa d'alerta de propietat, la qual, una vegada emplenada, serà lliurada a les dependències policials”. D'aquesta manera, els comerços que s'inscriguen comunicaran a la Policia Local les dades de contacte perquè puguen ser avisats de qualsevol succés mentre gaudeixen de les vacances estivals.

Per la seva banda, l'Intendent Principal Cap de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, ha recordat que, ajunta aquesta actuació informativa darrere de la seguretat dels veïns onders, es va posar recentment en marxa la campanya de prevenció d'incendis. “La Secció Ecològica Rural ha treballat de forma conjunta amb l'agrupació de Protecció Civil repartint un díptic informatiu que inclou la Normativa de Prevenció de la Generalitat Valenciana, així com informació relativa a incendis forestals i les recomanacions específiques perquè els propietaris apliquen en les seves cases i parcel·les”. Concretament Izquierdo ha explicat que “també s'ha fet lliurament de fullets informatius amb les mesures bàsiques a tenir en compte, tant en la prevenció d'incendis com en les mesures de protecció personal en el cas que aquests es produïsquen”. Així mateix, ha recordat que “s'està realitzant vigilància continuada de les zones recreatives, especialment en caps de setmana i dates assenyalades, per l'especial afluència d'usuaris i el risc que açò comporta a causa de les altes temperatures”, segons acaba transcribin la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.