El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 25 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda dedica 150.000 euros a dos parcs infantils i una zona saludable

07/07/2017 | 21:53 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda dedicarà els 150.000 euros que li corresponen del Pla 135 de la Diputació de Castelló a la reforma integral de dos parc infantils i a la creació d'una zona saludable.

Així ho ha indicat el matí d'aquest divendres la regidora d'Urbanisme, Marta Piquer Martí, que ha presentat les actuacions al costat de l'enginyer redactor dels projectes, Miguel Ángel López Górriz, de l'empresa ondera HLG Group.

"El 80% dels jocs i dels elements estaran adaptats perquè puguin gaudir-los els xiquets i les xiquetes, i totes les persones, independentment del seu grau de mobilitat", ha destacat la regidora.

Segons ha especificat López, al parc al costat del pavelló Víctor Cabedo se substituiran tots els jocs actuals per un de general temàtic, 'galió per a tots', en el qual estaran inclosos els gronxadors, tobogans i altres elements.

Pel que fa al parc del carrer General Arrando, l'enginyer ha assenyalat que s'anul·laran els dos cercles actuals i es canviaran completament, amb més jocs adaptats.

Tal com ha destacat Piquer, la zona saludable estarà al costat del pavelló poliesportiu municipal, al principi del carril per a ciclistes i vianants construït per la Conselleria d'Obres Públiques a la carretera de Ribesalbes. "Allà podran realitzar exercicis persones de totes les edats i de qualsevol condició física, ja que els elements també seran adaptats", ha conclòs Piquer.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.