El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 25 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda acosta el ‘Cine al teu barri’

28/06/2017 | 06:48 h
Comentarios
0

L’Ajuntament d’Onda ha presentat una nova programació cultural i portarà el cine a diversos llocs del casc urbà i també a Artesa amb el cicle 'Cine al teu barri'. En concret, s’emetran tres pel·lícules al llarg del pròxim mes de juliol: el dijous dia 6, a la plaça 8 de Març, es podrà veure ¡Canta!; el dijous 13, a l'aparcament 'Paraíso', serà el dia per veure Lion; i el dijous 20, al frontó d’Artesa, Un Espia y Medio. Totes les emissions començaran a les 22.30 hores i és una programació totalment gratuïta.

“Amb aquesta oferta d'oci, seguim en la línia d’apropar la cultura a les diferents zones del municipi, al mateix temps que recuperem zones emblemàtiques com és el pàrquing Paraíso, on s’ubicava l’antic cine d’estiu. Aquest emplaçament, a més de ser especialment nostàlgic, també té una ubicació molt bona perquè puguen acudir veïns dels diferents barris que l’envolten. A més, seguim apostant per Artesa i la plaça 8 de Març, llocs que repeteixen i que van funcionar molt be l’any passat”, ha declarat el tinent d’alcalde de Cultura, Lluís Pastor, Catalan, segons transcriu una nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.