El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 24 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda lliura els diplomes a quasi 300 persones majors pels tallers saludables

14/06/2017 | 13:44 h
Comentarios
0

La tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania de l'Ajuntament d'Onda, Encarna Ribes Rovira, ha lliurat els diplomes dels tallers de majors en les activitats realitzades sobre memòria, ceràmica per a les mans, gimnàstica i ball de sevillanes.

El Centre Integral de Majors (CIM) ha sigut el lloc triat per a la clausura de tots els tallers, en els quals s'han inscrit un total de 287 persones. D'elles, 115 estaven repartides en sis grups, que han exercitat la seva memòria amb un taller específic. Altres 43 persones s'han repartit en 3 tallers de ‘Ceràmica per a la mobilitat de les mans’, en què les persones usuàries derivades pels fisioterapeutes del centre han realitzat activitats de recuperació i millora de mobilitat, usant material ceràmic. Finalment, altres 15 majors han après a ballar en el taller de sevillanes. Els 114 alumnes restants han rebut el diploma per participar en un curs de gimnàstica de manteniment, que finalitzarà el pròxim 31 de juliol.

Per a Ribes, “el benestar dels nostres majors és una prioritat. Per això que hem destinat molts recursos per a millorar la seva qualitat de vida i ajudar-los a tenir més oportunitats de desenvolupament per a un dia a dia més saludable”, segons transcriu una nota de l'Ajuntament. A més, la regidora ha donat gran importància a ampliar l'oferta d'oci i formació, “essencial per a millorar l'atenció a una població de cada vegada major edat i així donar-los més independència”. La tinent d'alcalde ha valorat “molt positivament el cada vegada major nombre de participants en aquest trimestre respecte al curs anterior”, continua la nota.

Finalment, Ribes (a la foto lliurant un diploma) ha felicitat les persones participants “per la seva energia i alta participació en totes les activitats programades. Espere els hagen resultat molt beneficioses per a la seua salut i formen part del compromís de l'Ajuntament amb la qualitat de vida i benestar dels nostres majors, per a crear una ciutat més saludable i activa”, segon acaba transcribint la nota municipal.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.