El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 21 de marzo de 2018

L’Ajuntament d’Onda rep els esportistes d’Adaponda com a campions d’Espanya de natació per seleccions autonòmiques

13/06/2017 | 23:16 h
Comentarios:
1

(28 fotos) L'Ajuntament d'Onda ha homenatjat aquest dimarts als esportistes d'Adaponda que han participat aquest cap de setmana en el Campionat d'Espanya per Seleccions Autonòmiques de natació de Feddi Espanya i s'han proclamat campions.

Comentarios:
1
comment_author)>0) { echo $comment->comment_author.'
'; } else { echo 'Anónimo
'; }?> 14/06/2017 | 07:11 h
#
Felicidades ¡¡CAMPEONES¡¡
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

184 fotos de la gran gala final de la VI liga de improvisación de Onda

18/03/2018 | 21:02 h

Este viernes 16 de marzo se ha celebrado en el Teatro Mónaco la gran gala final de la VI liga de improvisación de Onda. El mejor jugador ha sido proclamado Jorge Martí Contreras y han recibido la camiseta acreditativa sus sobrinas Aitana y Vega Martí Catalán. Ha actuado en directo el grupo ondense de música en valenciano Epicentre.