El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 19 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda inicia les obres de l’àrea per a autocaravanes

13/06/2017 | 21:22 h
Comentarios
0

(14 fotos) Les obres d'adequació de la primera àrea per a autocaravanes d'Onda han començat aquesta setmana i es preveu que la zona estiga totalment adequada per a la seva utilització abans que acabe l'estiu.

"D'aquesta manera, el govern de Huguet compleix amb el seu objectiu de crear una àrea que propiciarà l'arribada a la ciutat d'aquest tipus de turistes que generen un important impacte econòmic, beneficiant al comerç i l'hostaleria local, i creen noves oportunitats d'ocupació per als ondenses", indica una nota de l'ajuntament que continua així:.

"L'àrea d'autocaravanes està situada en una parcel·la municipal situada al costat del camp municipal d'esports l'Olímpic i ocupa una superfície de 5.000 metres quadrats. En aquesta fase inicial, la parcel·la comptarà amb un espai per a 8 autocaravanes que estacionaran en bateria, a un costat i a l'altre d'un corredor central, i les mesures de cada una de les places serà de 8×4 metres aproximadament. S'oferirà aigua potable i eliminació d'aigües residuals d'aquests vehicles i en el plantejament de l'obra s'han projectat preinstal·lacions per a futurs serveis. A més, en l'espai destinat a les autocaravanes, es col·locarà un paviment vegetalitzable semblant al del pàrquing Paradís.

L'àrea comptarà a més amb un panell de senyalització en el qual es donaran a conèixer totes les possibilitats que ofereix la nostra ciutat, des de comerços i llocs de restauració fins a la programació cultural i esportiva, passant per la nostra oferta de patrimoni natural, monumental i museístic.

L'alcalde Ximo Huuget ha destacat que l'obra s'ha dissenyat des d'un punt sostenible, afavorint el drenatge del terreny, però sense oblidar la comoditat de l'usuari. També comptarà amb una plantació d'arbres del tipus morera que, en ser de full caduca, oferirà major sol durant l'hivern i un ambiente més fresc a l'estiu, permetent la desestacionalització del turisme. El projecte, que compta amb una dotació pressupostària de 50.000 euros, ho està executant   l'empresa local Movimientos de Tierras Olucha Hermanos SL. Es preveu que a curt termini s'amplie l'espai habilitat d'aquesta parcel·la, perquè puguen estacionar  més autocaravanes.

L'alcalde d'Onda s'ha mostrat molt optimista amb aquest projecte que “posicionarà la ciutat en un lloc de referència en el turisme d'autocaravanes. A més, la iniciativa se suma a la gran oferta que presenta la ciutat, on els turistes poden viure noves experiències rodejats de naturalesa, patrimoni i cultura”, acaba transcribint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.