El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 24 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda millora el carrer Bon Pastor del Tossalet amb fons propis

12/06/2017 | 18:39 h
Comentarios
0

(4 fotos) L'Ajuntament d'Onda està realitzant una acció "molt demandada pels veïns del barri del Tossalet", segons indica la regiora d'Urbanisme, Marta Piquer Martí, com és la millora del carrer del bon Pastor, amb un pressupost de 32.000 euros, inclosa en el Pla d'Obres de Millora de Barris.

L'empresa local 'Movimiento de Tierras Olucha Hermanos SL' està millorant les voreres, a més d'adequar la xarxa de sanejament i asfaltarà el carrer. "Era de màxima importància arreglar tota la xarxa de sanejament, tant central com les desviacions als habitatges, pel seu deteriorament. A més, hem aprofitat per a canviar les antigues canonades d'aigua, que eren de plom, per unes noves de polipropilé. Així mateix, s'adequarà correctament el pendents del carrer i de la plaça del fons cap al centre, fent novament les voreres i asfaltant aqueixes zones”, ha dit Piquer, segons transcriu una nota de l'Ajuntament.

"Amb aquesta inversió, l'equip de govern que lidera l'alcalde Ximo Huguet demostra una vegada més l'esforç que està realitzant per fer xicotetes obres que contribuïsquen clarament a facilitar la vida diària de les persones, trencant així amb la política de l'anterior equip de govern, que feia obres no prioritàries, com les reformes del Raval o el Pla", afegeix Piquer.

“En aquests dos anys, hem invertit més de 5 milions d'euros en els nostres barris, deixant de banda les grans remodelacions de places que no eren necessàries. Estem atenent les demandes i necessitats dels onders i continuarem apostant per les xicotetes obres que milloren la seva qualitat de vida”, ha conclòs la regidor d'Urbanisme, en transcripció dela nota municipal.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.