El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 24 de abril de 2024

El president de Les Corts, Enric Morera, inaugura el Mercat a l’Antiga d’Aín

07/08/2016 | 14:21 h
Comentarios
0

(52 fotos) Aín celebra durant tot aquest diumenge una nova edició del Mercat a l'Antiga, inaugurat oficialment a migdia pel president de les Corts, Enric Morera i Català. De vesprada, després de dinar arròs amb fesols i naps fets amb les calderes, es poden recòrrer encara les parades i participar en altres activitats.

Acompanyaven el president de les Corts l'alcalde d'Aín, Javier Sorribes Gil, i el presidente de la Mancomunitat Espadà-Millars i alcalde de Suera, José Martí Garcia, així com regidors i el director del parc natural de la Serra d'Espadà, José Vicente Escobar Estellés.

Morera ha signat al llibre d'honor de l'Ajuntament i ha dit que "des de les Corts hem de pensar solucions perquè la gent puga treballar als municipis de l'interior, buscant una ocupació estable, de manera que s'estabilitze la població i no continuem pensat amb romanticisme que és un paisatge idíl·lic i prou". A l'acte de la firma estava també present l'alcalde d'Artana, Enrique Vilar Villaba.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.