El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 16 de abril de 2024

Versos (i besos) d’Albert Bellés il·lustrats per Irene Garcia Molina al Març de la Dona d’Onda

19/03/2016 | 10:35 h
Comentarios
0

(48 fotos) Fins divendres 1 d'abril es pot visitar a la Casa de la Cultura d'Onda l'exposició Be(r)sos il·lustrats.Dones, amb poemes del poeta d'Onda Abic Bic (Albert Bellés i Chorva) i il·lustracions de Lluna Llunera (Irene Carcia Molina), també ondera.

L'horari és, de dilluns a dissabte (excepte festius), de les 11.00 h a les 13.30 hores i de les 17.30 h a les 20.30 h. Diumenges i festius, està oberta de les 11.00 h a les 14.00 hores. La mostra està dins dels actes del Març de la Dona, organitzats per l'Ajuntament.

En una inauguració molt concorreguda, després de la introducció a càrrec del regidor d'Igualtat, Asensio Blaya Martínez, han intervingut Irene i albert per a explicar l'objectiu de l'exposició. Quatre dones i dos homes han llegit poemes, l'últim l'alcalde, Ximo Huguet Lecha, que ha tancat l'acte.

Entre el nombrós públic assistent estava també l'actor d'Onda Víctor Palmer Guerola, a punt d'estrenar nova temporada de la sèrie La que se avecina de Telecinco.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.