El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 18 de abril de 2024

Jornada Feminista a Cafè Druida organitzada per Festes Alternatives d’Onda (FAO)

13/03/2016 | 12:17 h
Comentarios
0

(40 fotos) Més de cent persones han participat aquest dissabte a la I Jornada Feminista organitzada per les Festes Alternatives d'Onda (FAO) al Cafè Druida, del carrer d'Ausiàs March, 45.  Després d'una introducció a càrrec de Vicent Leonés Folch, de FAO, s'ha projectat el documental de TVE 'El machismo que no se ve', seguit d'una taula redona.

Durant l'acte s'han recollit portabebès per a Síria.

L'artista basca afincada a Argelita, María Celestino, ha exposat la seua obra il·lustrada i escrita 'Qué viva mi Pepa!'.

A la taula redona han intervingut Neus Chillida Zaragozà i Noemí Tena Centelles, de Dones en Lluita Castelló, Maruja Llopico Cerdà, de Dones Progressistes d'Onda, i Vanesa Almela Escrig, Secretària de la Dona de la Confederació General del Treball (CGT) a Castelló. Després s'ha obert un debat en el qual han participat bastants persones presents a l'acte, que ha tancat Raquel Ballester Girona, també de les FAO.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.