El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 25 de abril de 2024

Nico Calzada, Pablo Balaguer i Diego Sansano, de l’Escola de Pilota d’Onda, a la final autonòmica de frontó One Wall

03/11/2015 | 07:37 h
Comentarios
0

Nico Calzada, Pablo Balaguer i Diego Sansano, del l'Escola de Pilota d'Onda, s'han classificat per a la final autonòmica de frontó One Wall individual, després de la jornada dels XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (JECV) jugada a Onda.

Aquest darrer dissabte, 31 d’octubre, al frontó i trinquet municipal d’Onda, les  escoles de pilota valenciana de la província de Castelló van disputar les competicions corresponents a la primera fase dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de One Wall individual i parelles, a més d’unes partides de raspall amistoses. Les escoles que hi van participar foren les de Borriol, Castelló de la Plana, Onda, Vila-real, Almassora, Xilxes i Alfara d’Algímia.

La jornada va començar a les 9 del matí, amb el cel ennuvolat i amb perill de precipitacions, circumstància a tindre en compte ja que la majoria de les partides es jugaven al frontó. Aquest perill es va fer real i a les 10.30 va començar a ploure fent que s’acabaren totes les partides dins del trinquet.

En primer lloc, es va jugar les partides per parelles on van participar un total de 20 equips dels quals 4 foren de l’escola del Club Pilotari d’Onda. L’exigència era màxima ja que sols es classificaven els primers de cada grup.

Pel que fa a l’equip cadet de l'Escola de Pilota d'Onda, format per Àlex Catalan, Nico Calzada i Salva Calzada, es van quedar a una victòria per classificar-se a l’autonòmic després de perdre contra l’equip d’Algímia A, un equip més experimentat i amb més partides junts com equip que els onders. El mateix li va passar a l’equip infantil A, format per Pablo Balaguer i Vicente Silvestre, que només caigueren davant Xilxes A, que al remat fou l’equip classificat. Pel que fa a l’infantil B, guanyaren totes les partides exceptuant les que jugaren contra Onda A i Xilxes A.  Per últim, la parella benjamí formada per David Martínez i David Sorolla, sols guanyaren una partida com a equip. Encara així, tots els pilotaris del club onder estigueren a un gran nivell, disputant cada punt com si fora l’últim.

En segon lloc, es disputaren les partides de One Wall individual o de “mà a mà”, on els jugadors de l'Escola de Pilota d'Onda deixaren un millor sabor de boca. Nico Calzada, Pablo Balaguer i Diego Sansano van guanyar totes les seues partides i, en conseqüència, es van classificar per a la fase final autonòmica que se celebrarà el proper, diumenge 8 de novembre, a Massamagrell.

En últim lloc, els més xicotets, l’equip prebenjamí format per Marc Ballester, Lluís Ballester i Hèctor López jugaren diverses partides amistoses a la modalitat de raspall.

"Al capdavall, fou una jornada que, malgrat els contratemps meteorològics, va poder continuar amb normalitat, i on tots els implicats, familiars, monitors i pilotaris, van gaudir de debò d’un matí de pilota, tot un èxit. Des del Club Pilotari d’Onda volem donar el nostre suport i desitjar molta sort a Nico, Pablo i Diego per a la fase final del diumenge a Massamagrell", assenyalen des de la junta directiva del club.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.