El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 25 de abril de 2024

Hosturionda dóna a l’ong Quisqueya els aliments sobrants de la marxa Caminant per Onda

21/09/2015 | 19:30 h
Comentarios
0

Manu Llorens Porcar i Sergio Rebollar, representants d'Hosturionda i responsables dels dos punts d'alimentació de la marxa Caminant per Onda, han donat el matí d'aquest dilluns a l'ong Quisqueya uns 90 quilògrams d'aliments sobrants. Els acompanaven José Luis Madueño, president del Club Desplome, organitzador de l'activitat, la tinent d'alcalde de Política Social de l'Ajuntament d'Onda, Mari Carmen Aguilella Garcia, i el regidor d'Esports, Paco Chalmeta Castells. Els ha rebut per part de Quisqueya, el seu coordinador, Daniel García García.

Aquests aliments complementaran el menjar de més de 40 xiquets i xiquetes i algunes famílies d'Onda en risc d'exclusió social. Peces de plàtans, melons i taronges que no es van repartir en les zones d'avituallament i descans de l'activitat senderista es distribuiran entre el menjador social infantil de la parròquia de Sant Bartomeu i el Centre de Dia de l'ong Quisqueya. "Amb aquesta iniciativa solidària, els organitzadors de la IV Marxa Caminant per Onda  donen aliments en bon estat als xiquets i famílies del municipi que més ho necessiten", finalitza una nota de prensa@onda.es.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.