El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 19 de abril de 2024

Caixa Rural Onda presenta el llibre Aprenem jugant als jocs tradicionals

14/09/2015 | 20:53 h
Comentarios
1

(47 fotos) El saló d'actes de Caixa Rural Onda ha acollit la vesprada d'aquest dilluns la presentació del llibre Aprenem jugant als jocs tradicionals, resultat del treball final de grau universitari d'Andrea Muñoz Rubio, dirigit pel professor de la UJI Jesús Gil Gómez.

La il·lustració de la portada és obra de Noelia Sánchez Blasco. Andrea Muñoz ha explicat que en el treball ha estat fonamental l'estada en pràctiques al col·legi Verge del Carme i han col.laborat estretament l'alumnat d'infantil i les seues famílies.

El director general de Caixa Rural Onda, Vicente Prades Albalat, ha indicat que el llibre es podrà recollir des d'aquest dimarts en qualsevol de les oficines de l'entitat, solament fent un ingrés de 200 euros en la llibreta infantil.

El president, Salvador Calzada Feliu, ha assenyalat que Caixa Rural Onda continuarà donant suport a totes les persones del municipi en l'àmbit de la creació.

Comentarios:
1
Josep
14/09/2015 | 21:13 h
#
Un gran acontecimiento. Espectacular presentación de una creadora y escritora nobel, pero con un gran futuro en la docencia.
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.