El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 25 de abril de 2024

Compromís per Onda crearà una via verda per a vianants i per a la pràctica d’esport

09/01/2015 | 22:30 h
Comentarios
1

Compromís per Onda realitzarà un estudi per a crear un carril verd per a vianants i per a la pràctica d’esport si governa després de les eleccions de maig de 2015, segons indica una nota de la coalició valencianista d'esquerres.

Lluís Pastor Catalan, coordinador de Compromís i candidat a l'alcaldia d'Onda, indica que “tant per a córrer com per a eixir a donar un passeig és important fomentar l’esport sense la necessitat d’haver de gastar una quantitat elevada de diners, per això estudiarem la possibilitat de crear una via verda que compte amb consells saludables i zones preparades per a fer estiraments”.
“Aquesta proposta surt del diàleg amb col·lectius i gent del món de l’atletisme i crec que és necessària ja que la pràctica del running augmenta dia a dia i no hi ha cap zona habilitada per a practicar aquest esport minimitzant el risc de lesions per culpa d’un sol massa dur”, ha declarat Pastor.
Aquesta proposta és una més encarada a fomentar l’esport i una vida saludable junt a la de crear un espai per a practicar gimnàstica funcional amb màquines accessibles per gent amb qualsevol discapacitat.  “Des de Compromís per Onda volem donar facilitats per a fomentar l’esport i en este sentit treballarem quan arribem a l’ajuntament”, ha conclòs Lluís Pastor Catalan, segons transcriu la nota.
 

Comentarios:
1
lucia
09/01/2015 | 22:42 h
#
¡¡¡Ya va siendo hora!!! Eso sería perfecto.
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.