El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 25 de abril de 2024

Rubio: “El PSOE proposa projectes culturals front l’alcalde del PP, que entén la cultura només com a espectacle”

02/10/2014 | 10:23 h
Comentarios
0

El regidor socialista de l’Ajuntament d’Onda Juan José Rubio Silvestre ha recordat hui diversos projectes culturals "que el PP ha desaprofitat, tot i que estaven pràcticament enllestits quan van arribar al govern. L''alcalde entén la cultura només com a espectacle, oblidant altres accions i projectes que són força importants per nodrir la cultura del poble tal i com planegem portar a terme el Grup Municipal Socialista si governem en la propera legislatura”, segons indica una nota del Gabinet de Comunicació del PSPV-PSOE local, que continua del següent tenor:

"Entre els diferents projectes culturals oblidats, Rubio ha destacat la digitalització de la col·lecció completa d’El Full, que recull 30 anys de la vida de la nostra localitat, amb la intenció d’oferir un servei de consulta als onders, al temps de preservar la col·lecció en paper. “Un projecte que, com podem comprovar, ha segut oblidat per part del Partit Popular”, ha explicat el regidor.

D’altra banda, Juan José Rubio ha demanat informació sobre la neteja i inventari de la important col·lecció de 6000 vinils i CDs de música pop i rock dels anys 50 a 80 provinents de la Fundació Pere Sánchez. “L’objectiu era posar-ho a l’abast del públic a través de les pàgines web de l’Ajuntament i de la Biblioteca i no s'està fent”, ha assegurat Rubio.

A més de recuperar estos projectes culturals abandonats pel Partit Popular, el regidor ha mostrat  el propòsit del Grup Socialista de “digitalitzar les publicacions municipals un cop tornen a l’equip de govern, entre altres propostes culturals que preparen per la propera legislatura”. D’esta forma, Rubio ha senyalat que “es crearia un repositori que albergaria totes les publicacions municipals digitalitzades per a facilitar l’accés de tothom des de les pàgines web de l’Ajuntament i la biblioteca”.

Finalment, Rubio ha lamentat que l’actual Departament de Cultura es dedique únicament a “fomentar l’espectacle, però desaprofiten autèntics projectes culturals que ja estaven quasi acabats, i tampoc creen de nous, dedicant-se a viure de les rendes del que es van trobar ja funcionant”, segons acaba transcribin la nota del Gabinet de Comunicació del PSPV-PSOE d'Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.