El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 19 de abril de 2024

Lluís Pastor, portaveu de Compromís-Onda: “Demanem un espai preparat per a la gimnàsia funcional”

21/09/2014 | 21:15 h
Comentarios
0

El portaveu de Compromís per Onda, Lluís Pastor Catalan, ha reclamat un espai públic i obert amb màquines preparades per a que la gent puga realitzar gimnàsia funcional. “Volem que fiquen màquines adaptades per a gent amb mobilitat reduïda per a que qualsevol puga gastar-les i que estiguen en un lloc absolutament accessible”, ha manifestat Lluís Pastor.


Segons el portaveu de Compromís per Onda, “la pràctica d'esport a l'aire lliure va en augment a Onda i només tenim un espai preparat per a poder fer-ho al parc de la ceràmica, que no és massa accessible per a persones amb mobilitat reduïda, a més que, adequar una zona esportiva d'aquestes característiques és senzill i poc costós i a Onda hi han zones de sobra on poder ficar este espai com, per exemple, la plaça 8 de març”.
“Amb aquesta proposta sorgida de la col·laboració ciutadana i entitats esportives del poble busquem fer d'Onda una ciutat més saludable i moderna”, ha conclòs Pastor.
 

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.